Tule mukaan luomaan Pohjoismaista ilmastotoimintaleiriä tänä kesänä!

Leiri yhdistää kamppailumme ilmaston, ruoan, autonomisten tilojen, tasa-arvon ja itsehallinnon puolesta: tuetaan toisiamme ja toimitaan yhdessä.

Olemme ryhmä aktivisteja pääasiassa Tanskasta ja Ruotsista, jotka ovat alkaneet järjestäytyä ja valmistella kaikkien aikojen ensimmäistä pohjoismaista ilmastotoimintaleiriä tälle kesälle 14.- 20. heinäkuuta 2010. Haluamme sinut mukaan.

Leiri tulee olemaan Skånessa, Etelä-Ruotsissa. Selvitämme yhä tulevan leirin rakennetta ja siihen kytkeytyvää kampanjaa, jonka sisältö on vielä paljolti auki. Selvää on kuitenkin, että haluamme sen olevan alistavaan ja tuhoisaan kapitalismiin kohdistuvan, suoran toiminnan ja ruohonjuuritason vaihtoehtojen leiri.

Haluamme fyysisesti pysäyttää planeettamme ja elämän tuhoamisen ja samalla näyttää todellisia vaihtoehtoja, käytännön tapoja elää ja oppia. Valitettavasti tuhoisasta toiminnasta ja häikäilemättömästä yritystoiminnasta on varaa mistä valita. Olemme päättäneet keskittyä Shellin aikeisiin porata kaasua Skånesta. Kyseiset suunnitelmat ovat vielä alkuvaiheessa, ja ne voidaan pysäyttää yhteisvoimin!

Koemme, että on tärkeää kytkeä mukaan ryhmiä kaikkialta Pohjoismaista osallistumaan leirin järjestämiseen ja toteutukseen. Sinunkaan ei ole liian myöhäistä osallistua! Toimimme hajautetusti ryhmissä, jotka suunnittelevat toimintansa itsenäisesti. Keittiöstä vastaa oma ryhmänsä, samoin vedestä ja mahdollisesti uusiutuvan sähkön tuotannosta, tee-se-ite -työpajasta jne. Tietty ryhmä rakentaa ja ylläpitää yhteistilaa, joka voi olla esimerkiksi teltta, puunlatvaan asennettu lava tai mitä vain halutaan. Tarvitsemme yhä uusia halukkaita osallistumaan ryhmiin ja perustamaan uusia.

Tuo ideoita ja tule mukaan!

Rakkaudella,
Pohjoismaisen ilmastotoimintaleirin järjestäjät

Mukaan tarvitset teltan, makuupussin ja -alustan, ruokailuvälineet, käytännölliset vaatteet, muistiinpanovälineet ja toverisi. Lisää tietoa on luvassa, kun leirin ajankohta lähestyy. Seuraa http://nordiccamp.org ja http://www.hyokyaalto.org/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *