Tanssitaan Fennovoima kumoon! Ydinvoiman vastaiset tanssijaiset Hanhikivellä 31.5

[english|svenska]

Tulostusvalmis lentolehtinen (A5 x 2, väri/mv) – printtaa ja levitä!

Hanhikivenniemellä 31.5 klo 15 alkaen.

Fennovoiman suuruudenhullu haave uudesta ydinvoimalasta on edelleen kaadettavissa. Se vaatii kuitenkin päämäärätietoista, nopeaa ja laajaa kansalaistoimintaa. Hanhikivellä on leireilty 21.4 lähtien ja töitä on hidastettu, mutta myös sinua tarvitaan!

Hanhikivenniemelle on edelleen vapaa pääsy. 1. kesäkuuta lähtien Fennovoima pyrkii ottamaan niemen haltuunsa kyseenalaisen ennakkohaltuunottoluvan perusteella, vaikka pakkolunastusten lainvoimaisuuteen on kuukausia aikaa. Tätä hanketta varten laadittiin laki, jonka perusteella yhtiöt voivat jatkossakin pakkolunastaa ja haltuuottaa maita itsellen. Meillä on velvollisuus pysäyttää tämä mielivalta sen alkumetreille.
Kutsumme jokaisen ydinvoimahanketta vastustavan ihmisen Hanhikivenniemelle toukokuun lopuksi. Tanssitaan, juhlitaan ja voimaudutaan meren äärellä, jotta jaksamme jatkaa vastarintaa.

Ei anneta yhtiövaltadystopian toteutua. Osoitetaan ettei yksityinen yritys voi pakottaa maanomistajia mailtaan voitontavoittelunsa vuoksi, vaikka hallitus sen sallisikin.

Muistathan ettei Fennovoimassa ole vielä tarpeeksi suomalaisia tai EU-omisteisia osakkaita – 60% on hallituksen asettama vaatimus. Pidetään huoli, ettei kukaan halua sotkeutua Fennovoiman ja Rosatomin hölmöilyyn. Viimeinen päivä rakentamisluvan hakemiselle on 30. kesäkuuta – siihen mennessä omistuspohjan on oltava varmistettu.

Pysäytetään ydinvoimahulluus ja yhtiövallan mielivalta NYT.

Mitä voin tehdä:
– Tule Hanhikivenniemen leiriin juhlimaan ja protestoimaan toukokuun lopussa.
– Tule leiriin jo nyt!
– Tule leiriin kesäkuussa. 8-21.6, jolloin Pyhäjoella toiminnan lisäksi seminaareja ja työryhmiä.
– Kirjoita aiheesta ja levitä tätä viestiä eteenpäin.
– Tue toimintaa rahallisesti.
– Järjestä toimintaa omalla paikkakunnallasi.
– Osallistu mielenosoitukseen Helsingissä 23.5.

Lue lisää: hyokyaalto.net

Ota yhteyttä, tarjoa omat ideasi tanssiaisiin:
fenstop AT riseup.net
puh: +358 46 628 6768

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *