Irti Fennovoimasta! Mielenosoitus 23.5 Helsingissä

Tapaaminen Narinkkatorilla klo 14:00.
Facebook: https://www.facebook.com/events/677645155675390/

Vaadimme Valiota, Myllyn parasta ja muita yrityksiä luopumaan osakkuudesta Fennovoiman tuhoisaan hankkeeseen!

Hanhikivenniemen luonnon tuhoutumisen lisäksi Fennovoiman ydinvoimalahanke tulee tuottamaan radioaktiivista jätettä ja katastrofiuhan pitkälle tulevaisuuteen. Fennovoiman kumppani Rosatom ei ole pelkkä yksityinen ydinvoimaa tuottava yhtiö, se on Venäjän valtionkorporatio ja entinen ydinteollisuusministeriö, joka valmistaa myös ydinaseita. Mitä tahansa siihen liittyvää tietoa voidaan edelleen julistaa valtionsalaisuudeksi.

Suomalaiset yritykset luovat hankkeelle vaaditun kotimaisen omistajapohjan ja näin ollen mahdollistavat hankkeen toteutumisen. Yrityksillä on vielä mahdollisuus irtisanoutua hankkeesta. Kerrotaan niille mielipiteemme säteilevästä yritystoiminnasta!

Mielenosoituksessa jaettava lentolehtinen (2-puolinen A5, väri/mv)

One thought on “Irti Fennovoimasta! Mielenosoitus 23.5 Helsingissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *