Unidentified Floating Object 26.6.2015

Päivitys klo 20.10: Niemeltä lähdettiin jonkin aikaa sitten soutuveneellä tutkimaan alusta lähempää. Nyt lähellä alusta, kannella näkyy neljä ukkelia ja jokin mikä näyttää vesitykiltä…

klo 20.24: Vesitykki toiminnassa. Alukselta ei herunnut yhtään keskusteluhalukkuutta, alkoivat vaan suoraan huutamaan ja pesemään painepesurilla soutuveneessä olevia. Kuvia tulossa.

Klo 20.35: poistuttiin paikalta märkinä muttei sen viisaampina aluksen tarkoituksen suhteen. Ei siis saatu mitään puheyhteyttä, kannelta pelkkää huutoa että “pois, menkää helvettiin siitä” yms yhtä asiallista ulosantia. Hienoja kuvia on muistoksi.

Noin klo 16.50 havahduttiin siihen, että niemenrantaa kohti ajelee iso hökötys. Proomu, lautta, porausalusta, ruoppausalus?

Ja millä luvalla nämä ovat liikkeellä tällä kertaa? Alus pyörii muutamia satoja metrejä rannasta, mökkien edustalla jonne Fennovoima havittelee voimalasatamaansa. Pakkomielle tuhota merialuettakin viimeisillä hetkillä ennen kuin hanke kaatuu?
(Mahdollisesti relevantti uutisartikkeli Fennovoiman vesiluvista, 1.5.2015)

laiva1

laiva2

Aiemmin päivällä, hieman neljän jälkeen oli hakkuuaukeemalla olevan kairaustyömaan luona mielenosoitus:

Tänään Fennovoimat ovat pyörineet hakkuulla suoraan leirin edustalla, porakoneilla kairaamassa syviä “maaperätutkimus”reikiä. Nyt kun työpäivän olettaisi loppuvan, panivat leiriläiset mielenosoituksen pystyyn, kiertävät nyt aidattua porausaluetta megafonin kanssa, Arlian vartijat kintuillaan. Paikalla myös ruotsalaisia toimittajia. Työntekijöiltä yritetään selvittää mitä he enää tekevät alueella tähän aikaan perjantaipäivästä, mutta vastauksia ei ole toistaiseksi herunnut.

demo1

Kuvia venereissulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *